DIENSTEN
BOERMANS UITVAARTZORG
Crematie regelen

Als het om een crematie regelen gaat, regel ik alles. Ik kijk voor u wat er binnen de verzekeringspolis past, en als de overledene niet verzekerd was, wat er binnen het budget past. Ik denk met u mee over de mogelijkheden bij het regelen van een crematie en de kosten van een crematie.

Over de kosten voor

een crematie

De kosten van een crematie liggen gemiddeld tussen de €3.000 en €9.000. Dit is afhankelijk van uw wensen. Ik help u om een crematie te regelen, die past binnen uw budget voor de kosten van de crematie. Binnen 24 uur heeft u een overzichtelijke kostenbegroting.

Wat kan ik voor

u doen?

Ik denk graag met u mee over de diverse opties voor asbestemming of de kosten van een crematie. Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op via

(06) 228 38 213

of per mail via

info@boermansuitvaartzorg.nl

Begrafenis regelen

Wanneer een dierbare overlijdt, is de eerste vraag vaak: begraven of cremeren? In het geval van begraven is het voor veel nabestaanden een prettig idee dat er een plek is om naartoe te gaan en de overledene te herdenken. Ik help u een passend afscheid en begrafenis te regelen.

Over de kosten voor

een begrafenis

Als het gaat om de kosten voor een begrafenis is het goed om te weten waar u aan toe bent. Daarom maak ik altijd een begroting voor u en spreek ik alles met u door. Op deze manier komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan. De tarieven van begraafplaatsen verschillen onderling. Wilt u weten naast de kosten voor een begrafenis, wat de kosten voor een graf zijn in uw omgeving? Neem dan gerust contact met mij op.

Ik ben er voor u

Er komt veel kijken bij het regelen van een begrafenis. Wij helpen u graag en weten wat er mogelijk is binnen uw omgeving. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via

(06) 228 38 213

of per mail via info@boermansuitvaartzorg.nl

Uitvaartverzorging

Na een overlijden kunt u verdoofd zijn door verdriet, maar er moet ook opeens veel worden geregeld. Een (zware) periode waarin u alle hulp kunt gebruiken. Ik neem u graag de zorg uit handen op het moment dat u daar behoefte aan heeft. Hierbij staan de wensen van de overledene en de nabestaanden altijd centraal.

Betrokkenheid en een persoonlijke invulling

In mijn werk als uitvaartondernemer staat betrokkenheid bij mij voorop. Dit betekent dat ik elke uitvaart persoonlijk maak, bijvoorbeeld bij het openen van de dienst. De indrukken die ik bij u in de dagen voor de uitvaart opdoe verwerk ik in mijn welkomstwoord. Mijn ervaring als uitvaartspreker helpt mij hierbij. Daarnaast kom ik elke dag bij u langs of bel ik u, vanaf het moment van overlijden tot de uitvaart. Maar bij betrokkenheid hoort voor mij ook mijzelf terugtrekken als de familie tijd met elkaar nodig heeft.

Rust creëren

Wat ik ook belangrijk vind in mijn werk als uitvaartondernemer, is rust creëren. Nabestaanden hebben wel eens het idee dat alles op dag een geregeld moet worden, zeker als een overlijden plotseling is. Als de familie nog niet weet of de overledene begraven of gecremeerd wilde worden, dan hebben we daar op een later moment contact over. Dan hebben we misschien wat minder tijd om het een en ander te regelen, maar wel meer bedenktijd. Ik kom elke dag bij u terug, zodat we alles stap voor stap behandelen. Daarbij hoor ik graag wat u wilt, en wat u van mij verwacht. Ook als dat betekent dat u zelf de hele dienst wilt verzorgen. Ik ben er voor u als back up.

 
 

Boermans Uitvaartzorg

Tel: +31 (0) 6 228 38 213

info@boermansuitvaartzorg.nl

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon